koolaknut.se

läs mer här

Beställ säker magasinering i Uppsala

Om man har en butik så kan det hända att alla varor plötsligt kommer på en och samma gång. Kanske till och med innan man hunnit skicka iväg säsongens returer eller rensat på hyllorna. Plötsligt står det fullt med pallar och kartonger där kunderna ska vara, ett omöjligt sätt att driva en butik på. 

Men det finns en lösning genom magasinering i Uppsala. En möjlighet för alla som plötsligt upptäcker att man har för mycket saker på för liten plats. Både om man är privatperson och företagare av något slag.

 

Pall eller kubikmeter

När man hyr en yta för magasinering så kan ytan mätas på olika sätt. Det kan vara kvadratmeter, kubikmeter eller pallplats. Det man väljer beror lite på vad man ska magasinera. Om det är något som ryms på en pall så kan det vara lätt att nyttja det lagringssättet eftersom pallar kan sättas upp på pallställ.

 

 

Men om det är lösa saker och kanske möbler, så får man istället hyra per kvadratmeter eller kubikmeter. Hur priset ligger och vilka möjligheter som finns är upp till var och en som hyr ut ytor för magasinering. Så det kan variera mycket från plats till plats. När det gäller privatpersoner som ska lagra något under en längre tid så är det vanligast att man hyr ett förråd av något slag, medan företag ofta hyr pallplatser.

 

Hämta det som behövs

Företag som exempelvis butiker kan välja att kontakta en flyttfirma som också har magasinering för lagringstjänster. Med hjälp av sin personal kommer då flyttfirman, eller transportfirman, och hämtar det som ska lagras.

Då man önskar få tillbaka allt eller delar av det lagrade, så kan man enkelt kontakta magasineringsföretaget för att boka in en återtransport av godset. Därför är det också klokt att man märker upp godset ifall det är något som ska tillbaka olika snabbt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *