Blomleverans till begravningen du missar

27 juni 2022
patrick pettersson

editorial

Det är aldrig fel med en blomma. Men det kan kännas fel att inte skicka en. I alla fall när det kommer till en begravning av någon du känner. Döden är inte så trevlig att tänka på, men den ska hända oss alla. Någon gång. Och vi människor har arbetat upp en gemensam tradition av att skicka blommor till begravningen.

Många människor har erfarenhet av att inte kunna närvara på en begravning som de egentligen verkligen hade velat gå på. Det kan vara en nära vän som avlidit, eller till och med en släkting. Men man kan inte vara på två ställen samtidigt. 

Livet är till för de levande

Det kan finnas flera anledningar till att du inte kan besöka begravningen i fråga. Kanske är det jobbet som kommit emellan. Kanske en sedan länge planerad resa med familjen. Kanske ett viktigt barnkalas. Livet är trots allt för de levande.

Men självklart ska du skicka en blomma. En florist som erbjuder blomleverans i Stockholm har lång erfarenhet av att skicka blommor till begravningar. De ser till att du väljer rätt blommor, och att rätt ord står på kortet. Och självklart ser de till att blommorna kommer fram i tid. 

 

blomleverans

 

Blommor och blad gör den döde glad?

Det kan kännas kittlande att tänka på att din avlidne vän faktiskt kanske kan se sin egen begravning. På något sätt. Många människor finner tröst i tanken på ett liv efter detta. Så fundera på vilka blommor din vän hade tyckt om. Kanske kan du faktiskt skicka en sista hälsning, som når sin mottagare. 

En blomleverans i Stockholm kanske inte tar sig hela vägen över till andra sidan. Men om den inte gör det, kommer det med all säkerhet glädja din väns anhöriga att han eller hon hade ett liv där så fina vänner som du ingick. Det är nämligen blombuketten ett tecken på. 

Fler nyheter