koolaknut.se

läs mer här

Bygg med modulsystem

Det har blivit mycket populärt att använda sig av modulsystem vid olika typer av byggnationer. Som byggnadssätt är det enkelt och dessutom flexibelt. Kanske är du mest van vid att se moduler i form av byggbodar. Du kanske dessutom har sett hur lätt det är att koppla ihop dem och till och med sätta dem ovanpå varandra. I flera lager.

Det kanske är därifrån som tanken kom att börja nyttja systemet även till andra typer av byggnationer. Byggnadssättet fungerar precis lika bra till en hel mängd olika byggnader och användningssätt.  

Större eller mindre

Fördelen med moduler är att det går att pussla ihop som man vill och även att ta ifrån när och om man vill. Det gör det till ett mycket flexibelt och ekonomiskt system för kunden. Kanske finns det ett tillfälligt behov på grund av en större barngrupp i skolan det året. Eller så ska kontoret byggas om och personalen behöver ett tillfälligt kontor för att jobba. 

 

 

Med moduler från exempelvis https://www.pcsmodulsystem.se/  går det att lägga till och dra ifrån precis som du vill. När behovet inte längre finns kvar så är det bara att skicka tillbaka modulerna igen. Enkelt och ekonomiskt för den kund som har tillfälliga behov.  

Många olika användningsområden

Med hjälp av moduler går det att skapa precis det hus du vill. I städer och mindre samhällen går det ofta att hitta moduler som fått användningsområden som vårdcentraler, hotell, studentboende och till och med villor. Själva modulerna har nämligen även börjat användas som privatbostäder. Det kan vara som komplementbostad eller som en vanlig villa. 

Precis som med byggbodar inreder man modul för modul på det sätt som passar och kan även ha moduler som har hela väggar som är öppna. Det går att sätta valfritt tak på modulerna och även att välja fasad och vilken takbeklädnad som du önskar dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *