Dekorera väggarna med affischer och fina wallstickers till barnrum

15 juni 2021
Cecilia Olsson

Det finns mängder av möjligheter då man ska dekorera väggarna i ett barnrum och det finns massor av produkter som kan användas på ett snyggt sätt. Till exempel så kan affischer tillföra allt från en personlig touch till att de lär barnet något samtidigt som de ser bra ut på väggen. Något annat som kan tillföra väldigt mycket när det handlar om vilket intryck rummet ger är wallstickers. Det finns en mängd söta motiv som gör det tydligt att rummet tillhör ett barn. 

Affischer kan hjälpa till att förstärka stilen i rummet

Det är väldigt fint att plocka upp rummets accentfärger i affischer och därmed göra det extra enhetligt. Välj motiv som passar barnet som bor i rummet, det kan till exempel handla om personliga affischer med barnets namn, ett motiv med favoritdjuret eller största intresset. Välj några större affischer och rama in eller bygg en tavelvägg med flera lite mindre affischer. 

Wallstickers tillför rummet något extra

Wallstickers erbjuder ett väldigt smidigt sätt att göra en stor förändring utan att det krävs ett stort ingrepp. Genom att sätta upp en stor och fin wallsticker på väggen blir rummet mer dynamiskt. Det finns wallstickers som är enfärgade och så finns det de som är väldigt färgglada, så det är inga problem att hitta något som passar oavsett stil eller färgpalett. 

Allt till väggarna på ett och samma ställe

Hos Sohu-shop hittar man ett brett utbud av fina affischer och wall stickers till barnrum. Sohu-shop framställer själva sina affischer vilket gör det möjligt att komma med önskemål för att få den perfekta affischen för barnrummet. När det kommer till wallstickers så har de både enfärgade och färgglada väggdekorer av absolut högsta kvalitet. Man hittar allt från gulliga djur till häftiga robotar, så det är ett sortiment där det går att hitta något till alla barn oavsett intressen, stil och ålder.

Fler nyheter