koolaknut.se

läs mer här

En dubbel altandörr ger en bred och härlig väg ut i friska luften

För den som har en vacker trädgård, balkong eller altan så kan det vara riktigt snyggt att installera en dubbel altandörr. En vacker miljö förtjänar en pampig dörr som leder ut till den. Dubbla dörrar har flera fördelar, till exempel är det lättare att flytta möbler och prylar mellan inomhus- och utomhusmiljön, det går snabbare att vädra och det ser som sagt riktigt bra ut. 

Framhäv det härliga med en dubbel dörr

Dubbla altandörrar kan sudda ut gränsen mellan uteplatsen och bostaden. Väljer man dubbla altandörrar i glas så får man dessutom in otroligt mycket härligt dagsljus så fort solen är uppe. Med spröjs får dörrarna en genuin look som ge ett romantiskt intryck, samtidigt som dörrar i helglas kan ge en lyxig känsla. Välj det som passar bäst in i den stil som finns i huset och ta även hänsyn till den mängd underhåll du är villig att lägga ner. 

Välj vad som är viktigt

Dörrar som är tillverkade i trä kräver mer underhåll än de som är tillverkade i trä och aluminium, de är dock oftast billigare att köpa. Det kan också skilja mellan olika dörrar hur lätta de är att rengöra, det går ofta snabbare att rengöra en dörr i helglas jämfört med de som har spröjs. Samtidigt kan en dörr med helglas lättare bli smutsig från kladdiga barnfingrar och nosarna på nyfikna husdjur om man jämför med en dörr som har bröstning.

Dubbla altandörrar med bra pris och kvalitet 

Den som söker en dubbel altandörr med snygg design av hög kvalitet kan titta på dörrarna från Klarfönster. De erbjuder skräddarsydda dubbla altandörrar i bland annat olika färger, storlekar och material. Altandörrarna med dansk design är byggda i långsamt växande furu av hög kvalitet från FSC märkta leverantörer som tar ett aktivt ansvar för att skapa ett hållbart skogsbruk. Samtliga av Klarfönsters altandörrarna har lågt pris men håller fortfarande riktigt hög kvalitet, de har dessutom låga u-värden och bra energiisolering. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *