koolaknut.se

läs mer här

Få ljus där du behöver det som mest med en vägglampa från Ferm Living

Vägglampor är en sorts lampa som kan erbjuda fin variation då det handlar om belysningen i hemmet. De klassiska platserna man är van att se en vägglampa är ute på husets fasad, i korridorer samt möjligtvis för att lysa upp en tavla eller ett objekt som man gärna vill framhäva i ett rum. Men det finns många fler bra användningsområden för en vägglampa.

Vägglampor i köket eller hobbyrummet

Det är väldigt snyggt att använda sig av vägglampor för att belysa en arbetsyta. På platser där det inte finns överskåp kan man fästa vägglampor som lyser upp bänkytan då du ska laga mat eller ägna dig åt en hobby. Sätt så många lampor som behövs för att lysa upp det önskade området på rad, eller på olika höjd om du vill ha en mer dynamisk känsla. 

Vägglampor i sovrummet

Det har blivit allt vanligare att använda sig av vägglampor ovanför sängen istället för att ha bordslampor bredvid på sängborden. Det ger perfekt belysning då du ska läsa eftersom ljuset kommer uppifrån istället för från sidan, vilket kan kasta skuggor på bokens blad. 

Montera vägglampan eller vägglamporna på sänggaveln eller på väggen ovanför sängen. Det gör att du dessutom sparar plats på sängborden där du istället kan förvara böcker, ett glas vatten, läsglasögon och annat som kan vara bra att ha lättillgängligt då du ligger i sängen.

Hitta rätt vägglampa för hemmet

Du hittar vackra vägglampor av hög kvalitet och till förmånliga priser hos Lampemesteren.se. Bland annat finns där vägglamporna Arum från Ferm Living. Det är stilrena lampor som trots sin enkla design och diskreta färg ändå gör intryck där de sitter. Arum kommer i färgerna Cashmere och Black så de passar alldeles säkert in var man än vill placera de i hemmet. Med vägglampa Ferm Living kan du helt enkelt förgylla bostaden med både funktion och design.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *