koolaknut.se

läs mer här

Företagscatering effektiviserar ert arbete

Företagscatering effektiviserar ert arbete

Ska ni ha företagsevent, konferens eller fira högtid på ert företag? Kanske vill ni göra något speciellt för er personal och skämma bort dem lite extra? Oavsett tillställning så blir maten ofta ett onödigt huvudbry som tar för mycket tid och energi. Ibland är det svårt att hitta mat som passar all personal på ett och samma ställe. Det förekommer ofta allergier eller olika preferenser vid val av diet. Bara att få alla kollegor nöjda kan vara den största utmaningen. Låt någon annan ta hand om det åt er och lämna över jobbet till en professionell cateringfirma som skräddarsyr maten åt er.

 

 

Smart lösning – nöjda kollegor 

 

De allra flesta tycker om att bli bjudna på mat, speciellt om det är snyggt gjort och smakar riktigt gott. Att anlita ett cateringföretag är därför en uppskattad lösning även för de anställda. Det visar att ni bryr er om att ge dem bra mat istället för den trötta kebabsalladen som lätt blir alternativet när tiden är knapp och ingen vill eller kan ta tag i matfrågan. 

 

Alla företag vill ha nöjda, glada och tacksamma kollegor och ett bra cateringföretag ser till era unika önskemål och ger er bufféförslag anpassat för ert företag och er personal. Titta gärna efter en lite annorlunda meny som står ut och ge era medarbetare en riktigt spännande smakupplevelse, inte bara en måltid.

 

Bättre fokus och mer tid

 

Företagscatering är en investering som snabbt betalar sig tillbaka. Ni besparar er mycket tid och fokus som ni istället kan lägga på ert egna arbete. Slipp tänka på att åka över halva stan för att hämta mat för hela personalstyrkan. Är ni i behov av företagscatering i Stockholm så prova och njut av att lämna över tänkande, skapande och leverans till någon annan så att ni kan koncentrera er på det ni gör bäst.