koolaknut.se

läs mer här

Gör hemmet personligt med fototapeter

Visst har du en favoritbild? Det kan vara utsikten från sommartorpet, över sjön med skogen i bakgrunden, eller ungdomens fondvägg i gillestugan. Var det en björkskog, eller var det en solig sandstrand? Kanske vill du ha en känsla av storstad, en vy över Manhattan, och med fototapeter kan du få den känslan hemma. Återskapa din vy från  torpets trappa, eller få det att kännas som om du satt i manchestersoffan i gillestugan på sjuttiotalet. Kolla in utbudet och se hur du beställer din egen fototapet. Länktips:  https://sohu-shop.se/shop/fototapeter-363s1.html.

Barnens favoriter på väggen

De flesta barn har någon figur eller filmhjälte som är en absolut favorit. Det kan vara Bamse, det kan vara Teletubbies, men också Harry Potter eller dinosaurier. Man måste inte ha Teletubbies i hela rummet, men man kan ha en vägg med barnens älsklingar. Det kan också vara ett sätt att kompromissa med barnens önskemål om jobbiga färger i rummet, för någon kanske vill ha knallrosa. Kombinera med fototapet och gammelrosa på väggarna. Lite äldre barn kanske vill ha tuffare motiv, musikstjärnor, graffiti eller bilar. Många vill ha en världskarta, som både är spännande och lärorik. 

Skapa en stämning med en fotovägg

Gillar du att skapa stämningar i rum och få det att kännas på ett speciellt sätt? Vill du till exempel ge intryck av att sängen står i ett orangeri, omgiven av gröna växter, så prova att sätta upp en tegelvägg som fototapet bakom sänggaveln. Eller så vill du inte ha en massa olika inramade tavlor uppsatta på väggarna, om du  tycker att naturen är det vackraste som finns. Gör väggen i vardagsrummet till en härlig djungel, med växter och fåglar och få känslan av att bo mitt i naturen. Vill du drömma dig bort till din favoritstad, Rom kanske? En utsikt över Colosseum får dig tillbaka dit.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *