koolaknut.se

läs mer här

Hur man transporterar bilen i Stenungsund

Bilen är ett transportmedel som tar oss i stort sett vart vi vill. Det är en frihetskänsla med en bil som gör att man inte behöver passa tider eller ta sig till någon tågstation eller busstation. Ska man på semester så går det enkelt att lasta in allt man önskar och sedan får det ta den tid det tar att komma fram. Man kanske till och med passar på att ta en avstickare på vägen. 

Men tyvärr händer det att bilar går sönder under resans gång. Ibland så pass illa att man inte kan komma vidare. Om det händer så kan det kännas tryggt att det finns hjälp att få. Biltransport i Stenungsund är till exempel vana vid att hjälpa trafikanter i nöd. Antingen det rör sig om ett fel på bilen eller att man har varit med om en olycka av något slag.

 

Bärgare till hjälp

När man har en biltransport som endast består av en bil så kan man använda sig av en bärgare för att flytta bilen. Beroende på om bilen har bakdäck som fungerar eller ej kan man antingen låta bilen åka efter bärgaren, eller så drar man upp hela bilen på bärgarens flak. Är man många i bilen så kan man till och med få sitta kvar i den bärgade bilen under resan till reparatören. 

Biltransport kan ske antingen för att bilen stannar ute på vägen eller under resans gång. Men det går även att få hjälp av en bärgare om man har en bokad reparation och bilen inte kan rulla dit av egen kraft. I sådana fall så får man gärna boka i god tid före. 

 

 

Kortare eller längre väg

Om det är en allmän skada på bilen så brukar alltid bilen transporteras till första bästa bilreparatör. Men annars kan bärgaren transportera bilen dit där den lagas bäst. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *