Jobba i Stockholm – därför ska du välja ett kontorshotell

17 maj 2022
jonas olsson

editorial

Är du en egenföretagare som just har anlitat din första kollega? Ett familjeföretag som vill flytta ut ur garaget? Ett indie-spelföretag i jakt på en bas? Vare sig du behöver mer plats för dig själv, dina kollegor eller dina kunder så är ett kontorshotell helt klart det bästa alternativet på marknaden i Stockholm.

Under de senaste åren har de flesta av oss fått testa hur det känns att jobba hemifrån. För vissa har det blomstrat. Men för vissa har det vissnat. Vi saknar pendlingen. Vi saknar promenaderna. Vi saknar känslan när man vid tolvtiden blir tillfrågad; “Ska du med och äta?” Vi saknar flörten. Och det är där kontorshotell kommer in i bilden.

Varför inte en kontorslokal?

Till skillnad från en enstaka kontorslokal där bara du och dina kollegor jobbar har du på ett kontorshotell möjligheten till att tio gånger öka dina chanser för nya kontakter och framtida vänner. Men det är inte bara nya kontakter du får. Med gemensamma konferensrum, loungeområden, matsalar och kök, vars utgifter kontorshotellet står för, behöver du bara betala för det kontor du själv hyr. 

Du får alltså mer pengar då du spar på andra utgifter. Om du är nyföretagare med bara lilla stortån i vattnet, och känner en alltför stor press att investera i möbler, så kan du på de flesta kontorshotell hyra redan möblerade kontor. Men om du redan är hakhöjd i vattnet så är det bara att flytta in.

 

kontorshotell stockholm

 

Det bästa till sist

Vissa kontorshotell i Stockholm är också hundvänliga. Så om du likt många av oss har tröttnat på att jobba hemifrån men inte kan separeras från din åtta veckors valp, så är det bara att ta med bädden och favoritleksaken till kontoret. Och alla vet ju att en valp på kontoret är lika med framgång.

För att inte tala om hundtricket.

Fler nyheter