koolaknut.se

läs mer här

Må bättre med luftfräschare som sprider väldoft

Att ha ett väldoftande hem kan vara betydelsefullt på grund av fler orsaker än att det skapar en trevlig atmosfär. Lukter kan ha både positiva och negativa effekter på oss människor. Luktsinnet är precis som smaksinnet viktigt för oss när vi väljer vad vi ska äta och inte äta, till exempel så är luktsinnet väldigt känsligt för mat som har ruttnat eller möglat. Hur vi upplever lukter är olika och tidigare upplevelser i livet kan ha en stor inverkan. En doft kan kännas behaglig eller obehaglig för en person, medan en annan person inte reagerar på doften överhuvudtaget.

Håll humöret uppe med rätt doft

Förutom att man kan känna obehag eller välbehag av en doft så kan de även påverka humöret. Dofter som man tycker om kan verka stämningshöjande och man kan till och med bli mer produktiv samt få en bättre förmåga att lösa problem. Dofter som man däremot inte gillar kan skapa irritation och göra en frustrerad, man kan även få sämre omdöme och försämrad prestationsförmåga. 

Luftfräschare kan fylla hemmet med favoritdoften

Det finns dock dofter som påverkar de allra flesta människor på liknande sätt. Till exempel så kan man uppleva lavendel som lugnande och rogivande samt citrusdofter som uppiggande och uppfräschade. Men det som betyder mest är att man hittar en eller flera dofter till sitt hem som man själv tycker om och trivs med. Därför bör man alltid välja luftfräschare som tilltalar ens luktsinne. Det framgår ofta tydligt vilken doft en luftfräschare har så det är bara välja en som passar det man själv föredrar.

Till exempel finns många blommiga, fruktiga och fräscha aromer. Hos Coolpriser hittar man mängder av olika luftfräschare med massor av härliga dofter. I sortimentet finns även refills till de produkter som kan fyllas på och allt är enkelt att beställa samt har bra priser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *