Så kan du göra för att lättare bli sockerfri

29 november 2021
Cecilia Olsson

editorial

Det finns många som sliter med att gå ner i vikt och lägga om sin kost till en hälsosam sådan. Det finns så mycket godsaker som är fullproppade med onyttigheter som man helst bör undvika, men det är sällan lätt att göra det eftersom de smakar så himla gott. Till exempel så finns det flera studier som visar att vuxna som börjar äta mer socker också går upp i vikt, medan de som drar ner på sockret istället minskar i vikt. Det gör att minskat sockerintag kan vara en god idé för den som vill gå ner i vikt och leva mer hälsosamt. 

Produkter som kan underlätta för den som vill utesluta socker

Att sluta med socker kan dock vara en mycket stor utmaning för väldigt många. Det är som sagt en stor del av de riktigt goda produkterna som innehåller stora mängder socker. För att lyckas kan det därför vara bra att hitta alternativ till allt onyttigt man gillar att stoppa i sig.

image

Det finns till exempel produkter som kan hjälpa till på vägen till ett sockerfritt liv, då de smakar sött men inte innehåller något tillsatt socker. Hos EASIS hittar man just sådana produkter, de vill att det ska vara enkelt att hitta alternativ när man helt vill undvika eller minska konsumtionen av socker och kalorier i sin dagliga kost.

Ett brett, noga utvalt och genomtänkt sortiment 

Samtliga produkter som EASIS erbjuder är utan tillsatt socker, men med det sagt så kompromissar de aldrig med den goda smaken. Där det har varit möjligt så har de dessutom tillsatt protein och kostfibrer i produkterna samt minskat fettinnehållet. EASIS breda produktsortiment kan därmed vara en god hjälp på vägen till ett lättare och hälsosammare liv utan tillsatt socker. På https://www.easis.se/ hittar man hela deras sortiment och kan läsa mer om vad de har att erbjuda.

Fler nyheter