Shoppa Only kläder online

04 oktober 2021
jonas olsson

Inför varje säsong kan det vara en god idé att se över garderoben och uppdatera den genom att se över den utifrån dina behov. Det kan vara en bra grund att ha en uppsättning kläder som innebär att du kan jobba, plugga och umgås med folk som har samma stil. Se till att ha kläder som passar alla tillfällen baserat på på dina förutsättningar. 

En del arbetar på kontor och behöver använda sina privata kläder i jobbet. Det är då viktigt att hålla kläderna i gott skick och följa klädkoden på arbetet. Andra som har specifika arbetskläder kan istället välja en egen stil som sticker ut lite mer att ha på fritiden. 

 

Välj plagg omsorgsfullt

Oavsett vem du är och vilka krav ditt liv ställer på din garderob, är det viktigt att då och då ta en titt på vad du faktiskt har. I garderoben kan det dölja sig kläder som du glömt att du hade, samt plagg som inte passar längre. Prova kläderna och se vad som fortfarande sitter snyggt. Donera fina kläder som du inte längre använder. 

Fundera på hur mycket vardagskläder, arbetskläder samt kläder för lite festligare tillfällen du faktiskt behöver. Genom att planera slipper du rusa till affären inför en fest och köpa något som du kanske bara kommer att använda en gång. Det är varken bra för plånboken eller miljön.

 

 

Prisvärda kläder 

Det går utmärkt att kombinera mode med bra pris och hög kvalitet. Välj kläder som du verkligen älskar och ta hand om dem, så de håller länge. Följ tvättanvisningarna och se över plagget då och då och tänk på att bara tvätta kläder som är smutsiga. Häng upp plaggen på en galge när de inte används så luftas de och håller sig släta. 

Varför inte uppdatera garderoben med praktiska och snygga Only kläder? Only erbjuder kläder för både vardag och fest.

Fler nyheter