koolaknut.se

läs mer här

Vilken är din drömbil?

Vilken är din drömbil?

Kommer du ihåg när du var barn och lekte att du körde bil? Vroom, vroom, tut, tut sprang du glatt runt och brummade. Kanske var det en sportbil som du drömde dig bort till. Eller så var det en traktor eller lastbil. Men troligen var det inte en säker familjebil som du tänkte dig att du skulle ha när du blev stor. Och nu sitter du kanske här med barn och familj och drömmer dig återigen bort till något annat fordon än det som står parkerat i garaget. Tänk om du kunde få både och? En säker och drivmedelsnål bil som är kul att köra och cool också?

 

Den asiatiska bilflottan

Asien är känt för många saker som mat, kultur, religion och billig produktion av en mängd olika artiklar, bland annat ett flertal bilmärken. De prisvärda bilarna som kommer från världsdelen har oförtjänt fått ett sämre betyg än sina europeiska konkurrenter, men det har på senare tid ändrats. För kvaliteten är ofta lika bra eller bättre än hos de europeiska motsvarigheterna. Idag kan du köpa alla typer av bilmodeller från de flesta asiatiska tillverkarna. SUV, sport och allt däremellan är modeller som kan locka med en mängd olika drivmedelsvarianter. Och något för allas tycke, smak och plånbok finns att finna.

 

 

Drive your ambition

Idag ska ett bilmärke ha en fångande slogan som gör att man lätt vet vilket märke det gäller och att det skapas ett härligt sug att köpa i magen. Drive your ambition är Mitsubishi Motors nya slogan, och visst lockar det fint? Många är återförsäljare till den japanska framgången och hos bland annat Mitsubishi i Stockholm finns en mängd nya och begagnade modeller att titta på och provköra. Kolla in https://www.vallentunamotor.se/. Kanske blir du också en av de som framöver kommer att ”drive your ambition” till jobbet, skolan, dagis och hem?