koolaknut.se

läs mer här

Är du modeintresserad?

Är du modeintresserad?

Stenåldersmänniskan var kanske tvungen att riskera livet i jakten på en ny sabeltandad vinterkappa. Men det var länge sedan! I dagsläget kan det kännas som om världen är full av kläder, och det finns alltid något för varje smak. Det finns de som klär sig i precis vad som helst – men det skär dig som salt i ögonen. Du är modeintresserad, och vet precis hur du ska sätta ihop den perfekta outfiten. Du har även listat ut hur du ska få pengarna att räcka till (nästan) alla dina älsklingsplagg, och byggt om garderoben där hemma så allt ska få plats. Nu är det dags att dela din kunskap med andra.

 

Skapa en modeblogg

Har du funderat på att skapa en modeblogg? Du kanske tänker att det inte är någon mening med det, det finns ju redan så många bloggar om just kläder därute. Men har du hittat en som beskriver just din personliga stil? Det är lite svårare. Berätta för världen om det du älskar, och överväg om du vill komplettera informationen med egna foton. Du behöver förresten inte bara skriva om kläder – vill du att din blogg ska handla om lite allt möjligt är det fritt fram! Kolla www.unirad.se som ett exempel på en varierad modeblogg.

 

 

Tjäna pengar på bloggen?

Det är svårare än man tror att bli bloggare på heltid. Har du bestämt att det är något för dig – var beredd på hårt arbete och mycken nedlagd tid, och kör igång! Vill du hellre ha bloggen som en hobby, vilket är mycket vanligare, är det bara att starta. Efter en tid kanske du kan börja tjäna några slantar på att inkludera sponsrade länkar eller reklam. Även om det inte räcker till att leva på, kan du kanske kamma hem de extra slantarna du behöver för de där nya byxorna du bara måste ha!