koolaknut.se

läs mer här

Ta eller släpp kontrollen med bondage

Ta eller släpp kontrollen med bondage

Många ryggar tillbaka när de hör ordet bondage. Kanske leder tankarna till våld och utnyttjande. Faktum är att bondage inte har någonting med våld att göra. Att binda händer, fötter eller både och är ett sätt att förhöja njutningen på, mest för den som är fastbunden men också för den som binder. Vissa älskar att lämna sin njutning i sin partners händer medan andra går igång fullständigt på att ge sin partner orgasm efter orgasm. Att få styra leken, egga upp och reta. Det är detta som många finner så otroligt upphetsande.

 

 

Att binda eller bindas

 

Att hämma förmågan att röra sig kan vara bra för dig som har svårt att ge dig hän vid sex. Många tänker mer på att tillfredsställa sin partner än på sin egen njutning. Är du fastbunden kan du inte göra något annat än att släppa taget och fokusera på hur skönt du har det.

Är du den som binder har du tvärt emot full kontroll över leken. Fokus är på din partner som överlåter hela sin kropp till dig att tillfredsställa. Här kan du stimulera din medspelare till klimax gång på gång och verkligen känna dig som Guds gåva till sex. En häftig kick!

 

Tillit, respekt och omtanke

 

Det kräver så klart full tillit för att låta sig bli fastbunden. Bondage handlar i grund och botten om respekt och omtanke för varandra. För att binda används rep, kedjor eller läderremmar men de flesta börjar med ett par vanliga hederliga handbojor. Är ni nyfikna på att testa bondage så kan ni mjukstarta med ett par handbojor för att få en känsla av hur det är att vara lite rörelsebefriad. Gillar ni det kan ni gå vidare med rep för att binda fötterna. Sedan är det bara att ge er in i denna nya värld av njutning.