koolaknut.se

läs mer här

Taktvätt i Helsingborg som bland annat håller påväxten borta

Påväxt är något som kan spridas på tak och fasad om man inte ser till att hålla efter sitt hus. På taket kan påväxt orsaka stora skador eftersom den binder fukt som kan leda till exempelvis frostsprängning då kylan kommer. Det leder i sin tur till en hel del onödigt besvär och dyra reparationer som hade kunnat undvikits genom en så enkel sak som rengöring av taket. 

Alla delar av påväxten måste bort om resultatet ska vara långvarigt

För att man ska kunna få ut bästa möjliga resultat av en taktvätt är det viktigt att den utförs noggrant och att även rötterna på eventuell påväxt rensas bort. Låter man rötterna sitta kvar så är risken stor att påväxten snart kommer tillbaka. Vill man vara säker på att resultatet blir som önskat så kan det oftast vara bäst att låta ett professionellt företag sköta jobbet. 

Undvik att ta risker i onödan

En annan fördel med att låta proffs göra jobbet är att det i regel är säkrast om de rör sig på taket istället för att man själv ska vara där uppe och klättra. Arbete på höga höjder innebär alltid en risk och man bör aldrig utföra sådant utan tillräcklig kunskap och rätt utrustning eftersom det i värsta fall kan leda till allvarliga skador. 

Professionell taktvätt i Helsingborg 

Den som är i behov av taktvätt i Helsinborg kan ta hjälp av Hustvättarna som är proffs på tvätt av olika sorters takpannor och taktyper. Hustvättarna har lång erfarenhet och nödvändig kunskap som gör att de alltid kan genomföra lyckade taktvättar med bästa resultat. De ser till att rengöra på djupet och använder även en Grön-fri behandling som hindrar att alger, mossa, lav och annan typ av påväxt på takpannorna kommer tillbaka. Hustvättarna hjälper till att förhindra skador innan det är för sent.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *